Asukastiedotteet

Autojen pysäköinti - kohti viihtyisää ja turvallista piha-aluetta


23.03.2015

Kaikille on oma parkkipaikka

Taloyhtiössä on erikseen autoille osoitetut parkkipaikat, autojen ajaminen ja säilytys muilla alueilla on kielletty.  Jokaiselle asunnolle taataan yksi oma autopaikka. Jos paikkoja on vapaana, on mahdollisuus saada myös toinen paikka. Tilannetta voi kysyä toimistolta 06-420 3300.

Autojen pysäköinti niille kuulumattomille paikoille aiheuttaa vaurioita piha-alueille, mm. nurmikot tallaantuvat pilalle ja kävelyreitit eivät pysy siisteinä.

Vieraspaikat

Vieraspaikat ovat vieraita varten ja ne ovat merkitty erikseen. Vieraspaikat eivät ole tarkoitettu asukkaiden autojen säilytykseen, vaan lyhytaikaisiin parkkeerauksiin.

Hälytysajoneuvot ja puhtaanapito

On erittäin tärkeää, että hälytysajoneuvot pääsevät lähelle huoneistoa, joten ei estetä niiden kulkua tukkimalla kulkureittejä ja pelastusteitä.

Piha-alueet on oltava vapaina autoista myös kunnossapidon vuoksi. Huoltoyhtiön on helpompi suorittaa tehtäviä, kun piha-alueella ei ole ylimääräisiä esteitä.

Siirtomääräys


Jos ajoneuvoja ei pidetä niille kuuluvilla paikoilla ja jos huomautuksesta huolimatta sääntöjä ei noudateta,  haetaan väärin pysäköidylle autolle siirtomääräys ja ne tullaan siirtämään viranomaisten toimesta. Tämä aiheuttaa ajoneuvon omistajalle huomattavia ylimääräisiä kustannuksia. Myös liikennekelvottomat ajoneuvot poistetaan parkkipaikoilta ajoneuvon haltijan kustannuksella.

Huomioitavaa myös, että ajoneuvojen tarpeeton joutokäynti on kielletty.

Kaikkia näitä sääntöjä noudattamalla suodaan  pihassa leikkiville lapsille ja kaikille pihankäyttäjille turvallinen ympäristö.Takaisin uutisiin


 

 

Me palvelemme

Avoinna arkisin klo 9.30–15.30

 

VUOKRAKODIT JA SENIORIKODIT

06 420 3311

OPISKELIJAKODIT JA NUORTEN KODIT 

06 420 3366

VUOKRANMAKSUASIAT

06 420 3355

KIINTEISTÖHALLINTO

06 420 3333

 

KÄYNTIOSOITE:

Matti Visannin kuja 10

60100 SEINÄJOKI