Nurmo

Nelssonintie 1


Kertunlaakson alue sopii niille, jotka arvostavat luonnon rauhaa ympärillään. Kävelyetäisyydellä Tuohikujan rivitalokohteesta sijaitsevat moninaiset ulkoilu- ja liikuntaharrastusmahdollisuudet sekä Hyllykallion liikekeskuksen palvelut.

 

Penttiläntien ja Nelssonintien asunnot Tanelinrannassa muodostavat idyllisiä pihapiirejä, joissa lasten on mukavaa ja turvallista leikkiä juuri uusituilla leikkialueilla. Aivan vieressä on lähikauppa ja Hyllykallion sekä Seinäjoen ydinkeskustan palvelut sijaitsevat helppojen kulkuyhteyksien päässä.

 

Hyllykallio ja Koliini sijaitsevat keskeisellä paikalla sekä lähipalvelujen että Seinäjoen keskustan palvelujen suhteen.

Pesäpallokentän kupeessa, vain kävelymatkan päässä Hyllykallion palveluista, sijaitsee kaksi kerrostalokohdetta Kopparintiellä ja Kehätiellä. Kaksi rivitalokohdetta Koliinissa Paunevantiellä taas tarjoavat suojaisan pihapiirin lapsiperheille tai rauhallisesta asuinympäristöstä nauttiville.

 

Nurmon keskustassa on kerrostalo-, pienkerrostalo- sekä rivitaloasuntoja. Asuntokohteet sijaitsevat Nurmon keskustaajamassa, aivan palvelujen tuntumassa: Puistokujan kerrostalo terveysaseman vieressä ja Myllytien sekä Nurmontien pienkerros- ja rivitalot kivenheiton päässä keskustasta.

 

Rivitaloasuinkohteet Loukon ja Tepon alueella sijaitsevat vain parin kilometrin päässä Nurmon keskustan palveluista ja Seinäjoen ydinkeskustaan matkaa kertyy vajaat 10 km. Puistoalueisiin rajoittuvat tontit tarjoavat rauhallisen ja lapsiystävällisen asuinympäristön maaseudun rauhaa kaipaavalle.

 

Tutustu kohteisiimme alueella:
PAUNEVANTIE 14, 60510 HYLLYKALLIO
OJANPERÄNTIE 34, 60550 NURMO
KOPPARINTIE 4, 60510 HYLLYKALLIO 


kehätie 26


 

 

Me palvelemme

Avoinna arkisin klo 9.30–15.30

 

VUOKRAKODIT JA SENIORIKODIT

06 420 3311

OPISKELIJAKODIT JA NUORTEN KODIT 

06 420 3366

VUOKRANMAKSUASIAT

06 420 3355

KIINTEISTÖHALLINTO

06 420 3333

 

KÄYNTIOSOITE:

Matti Visannin kuja 10

60100 SEINÄJOKI