Vuonna 1991 Seinäjoen kaupungin perustama Sevas Kodit Oy on merkittävä osa seinäjokelaista vuokra-asumiselämää. Sevas Kodit Oy toimii paikallisesti edelläkävijänä normaalin vuokra- ja opiskelija-asumiseen liittyvien palvelujen kehittämisessä. Yhtiöllä on Seinäjoella noin 3200 vuokra- ja opiskelija-asuntoa. Yhtiön liikevaihto on 21 M€ ja taseen loppusumma 135 M€. Yhtiön palveluksessa toimii 18 henkilöä.

Sevas Kodit Oy hakee aktiivista ja kehittämishenkistä

TOIMITUSJOHTAJAA

ottamaan kokonaisvastuun Sevas Kodit Oy:n toiminnasta. Vastaat taloudesta, rakennuttamisesta, viestinnästä sekä kumppaniverkoston ja sidosryhmäyhteistyön kehittämisestä. Olet kiinnostunut siitä, mitä yhteiskunnassa tapahtuu ja olet valmis kehittämään Sevasta sen mukaisesti. Vastaat Seinäjoen kaupungin omistajapolitiikan ja yhtiön hallituksen asettamien tavoitteiden toteutumisesta. Yhteistyö näiden tahojen kanssa on tiivistä.

Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus ja kokemusta johtamisesta. Kiinteistötoimialan ja ns. aravarahoituksen tuntemus ja henkilökohtainen alan kontaktiverkosto ovat tehtävässä selkeä etu. Ymmärrät kunnallisen vuokra- ja opiskelija-asumisen viitekehystä ja olet sisäistänyt yhtiön toiminnan sosiaalisen merkityksen. Olet tavoitteellinen, taloudellisesti ajatteleva ja jämäkkä, mutta pystyt asettumaan myös toisen asemaan. Olet ihmisläheinen, innostat organisaatiota ja osaat myös kuunnella. Tule lähelle vuokra-asujan elämää ja asumista. Saat käyttöösi osaavan organisaatiomme ja asumisen asiantuntijat. Toimesi alkamisajankohta on syksyllä 2020.

Lisätietoja tehtävästä antavat hallituksen puheenjohtaja Mikko Aila, p. 040 076 1390 ja toimitusjohtaja Jukka Penttilä, p. 040 026 3707.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen 24.2.2020 mennessä osoitteella Matti Visannin kuja 10, 60100 Seinäjoki. Merkitse kuoreen ”toimitusjohtaja”. Hakemuksen voit toimittaa myös sähköpostilla osoitteeseen anita.pihlajaniemi@sevas.fi. Yhtiön hallitus voi käyttää hakuprosessissa apuna myös rekrytointikonsulttia ja soveltuvuusarviointeja.

Sevaksen rekrytointi-ilmoitus: Ilkka-Pohjalainen su 2.2.2020 (PDF)