Sevas » Vuokrakodit – Hyvän mielen koti » Vuokrakodit – Irtisanominen

Poismuutto

Asunnon irtisanominen

Asunto tulee aina irtisanoa kirjallisesti tai sähköisesti OmaSevas -palvelussa. Irtisanomisaika on yksi kokonainen kalenterikuukausi. Irtisanomisaika lasketaan sen kuukauden viimeisestä päivästä, jolloin irtisanominen tehdään.

Kirjallinen irtisanominen tehdään irtisanomislomaketta käyttäen ja omakätisesti allekirjoittaen. Allekirjoitus tarvitaan jokaiselta vuokrasopimuksen allekirjoittaneelta osapuolelta. Irtisanomislomake tulee toimittaa toimistollemme. Muistathan lisätä irtisanomiseenne puhelinnumeron, josta tavoitamme sinut tarvittaessa. OmaSevas -palvelun kautta tehdyt sähköiset irtisanomiset kirjautuvat heti järjestelmäämme.

Kun täytät irtisanomislomakkeen, ILMOITA TILINUMEROSI AINA IBAN-muodossa. IBAN-tilinumero on FI-alkuinen ja siinä on 18 merkkiä. Löydät oman IBAN-tilinumeron tiliotteestasi. Vakuusmaksu voidaan palauttaa vain IBAN muotoiselle tilille.

Irtisanoutumislomake (pdf)

Poismuutto

Asunnosta pois muutettaessa on muistettava tehdä muuttoilmoitus Maistraattiin. Helpoiten se onnistuu netissä osoitteessa .

Asunto on siivottava ennen poismuuttoa sellaiseen kuntoon, että se kelpaa vaativallekin uudelle asukkaalle. Erityisen huolellisesti kannattaa siivota keittiö, WC ja kylpyhuone. Muista myös sulattaa jääkaappi ja pakastin ja jättää niiden ovet auki.

Jos Sevas Kodit joutuu tilaamaan siivouksen asuntoon, siivouskustannukset veloitetaan poismuuttaneelta asukkaalta. Siivoa ja tyhjennä myös varastot ja vie pois kaikki niissä olevat tavarasi. On tärkeää, että et jätä tavaroitasi lojumaan varastoihin tai talon yhteistiloihin.

Tarkemmat siivousohjeet löydät irtisanomislomakkeen kääntöpuolelta.

Kaikki vuokralaisen hallussa olleet avaimet on muistettava palauttaa Sevaksen toimistoon.