Sevas Kodit Oy:n verkkosivuston kautta on helppo hoitaa kodin etsimiseen, vuokraamiseen ja asumiseen liittyviä asioita. Asuntoa etsivä voi koota ensin samalle hakemukselle ne kodit, joiden vuokraamisesta hän on kiinnostunut tai jättää avoimen hakemuksen. Tämän jälkeen hän saa sähköpostiinsa linkin yhteenvedosta. Kotisivumme etusivulla on OmaSevas-linkki, josta asiakkaat pääsevät halutessaan muuttamaan hakemustaan ja hoitamaan asioitaan juuri silloin kun heille parhaiten sopii. Jos asukasvalintaehdot täyttyvät ja sopiva asunto löytyy, lähetämme asiakkaalle ensisijaisesti asuntotarjouksen sähköpostitse. Asiakas itse päättää, maksaako hän vakuusmaksun heti, vai haluaako hän ensin käydä katsomassa asuntoa. Kun asuntotarjous on hyväksytty ja vakuusmaksu maksettu, hakija saa sähköpostiinsa vuokrasopimuksen. Tämäkin onnistuu sähköisesti, kun asiakas on luonut itselleen oman käyttäjätunnuksen ja salasanan pankkitunnustensa avulla. Erikoistapauksissa asiakas voi tunnistautua Sevaksen toimistolla ilman pankkitunnuksia.

Kirjaudu suoraan OmaSevakseen

Tiedot tallessa OmaSevaksessa

OmaSevaksen avulla asukas voi ottaa yhteyttä asiakaspalveluun, jolloin viestit jäävät talteen seurantaa varten. Järjestelmästä voi myös tarkistaa kätevästi oman sopimuksen tietoja. Oma talous -osioissa voi nähdä oman vuokranmaksutilanteen, maksusuoritukset ja erillislaskut koko asumishistorian ajalta. Mukana ovat myös maksutiedot, joiden avulla asukas voi maksaa laskujaan. Lisäksi asukas näkee omaan asuinkiinteistöönsä liittyviä tiedotteita. Niissä asuinkohteissa, joissa on vedenkulutuksen etäluettavat VesiVerto-mittarit, asukkaat voivat seurata kuukausittain oman taloutensa vedenkulutustilastoja. Perinteisten vesimittareiden asuinkohteissa tämä luku ei siis näy.

Järkevätapa tehdä vikailmoitus

Asukas näkee OmaSevaksen kautta oman asuinkohteensa kiinteistöhuollon ja teknisen isännöitsijän yhteystiedot. Kun asukas tekee täällä vikailmoituksen, hän voi seurata myös milloin toimeksianto on vastaanotettu ja miten työ etenee. Asumisen palvelut -ruudussa hoituvat pankkitunnuksilla tunnistautumalla tärkeimmät kotiasiat: asunnon hakeminen ja vuokraaminen, omat tiedot ja asumishistoria sekä asunnon irtisanominen muuttotilanteessa. OmaSevas toimii yhtä hyvin kotitietokoneella kuin mobiililaitteillakin.

Varmista että pysyt ajan tasalla

Kirjaudu OmaSevakseen ja käy varmistamassa, että sähköpostiosoitteesi on järjestelmässä ajan tasalla. Voit halutessasi lähettää meille palautetta siitä, miten OmaSevas mielestäsi toimii ja palvelee.
Kun sähköpostisi on järjestelmässä, saat tämän jälkeen tärkeimmät asukastiedotteet suoraan sähköpostiisi.