Iloinen tunnelma valtasi keskiviikkona 14.7. Risuviita 6:n pihamaan. Seinäjoen kaupungin Risuviidan asumisyksikkö järjesti aurinkoisena iltapäivänä kesäbileet Kytösavun asumispalveluyksikölle, Liisantuvalle (Ylistaro) ja Louhenkadun asumisyksikölle. Myös Sevas Kotien Risuviidan vuokrakotisiiven asukkaat saivat kutsun tapahtumaan. Päivää vietettiin kepeissä merkeissä, sillä kaupungin asumisyksiköiden asukkaat bilettivät samalla kesälomansa alkua.

 

 

Jerkka ja Kalle tarjosivat yleisölle tunnin pituisen konsertin. Siinä kuultiin monipuolinen sekoitus kotimaisia ja ulkomaisia hittejä, muun muassa 1980-luvun Suomi-punkbändien parhaita kappaleita. Paikalla oli 60-70 kuulijaa, joista osa jaksoi jopa tanssia paahtavasta auringosta huolimatta.

 

 

Jerkka ja Kalle ovat molemmat hyväntekeväisyysyhdistys Mad Viking Finland ry:n jäseniä. Yhdistyksen jäsenet auttavat ja tukevat lapsia, nuoria, ikääntyneitä ja perheitä sekä edesauttavat kansalaisten hyvinvointia yhteiskunnassamme. Yhdistyksen eettisten arvojen mukaan kaikenlainen syrjiminen, rasismi, kiusaaminen ja muu väkivalta on kiellettyä sen toiminnassa ja jäsenpiirissä. Yhdistyksen kumppaneita ovat muun muassa voittoa tavoittelemattomat  veteraani- ja vanhusjärjestöt sekä nuoriso- ja lastenjärjestöt.

Teksti ja kuvat: IINA ÅMAN